sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

06072012 - Belgia, Bryssel

Vaikka kävelyä olikin ihan helvetisti (sori äiti) oli päivä näkemisen ja jalat kivun arvoiset. Odottelen täällä, että josko ne Xena-jalat muodostuisi pian. Ollaan kävelty väh. 6h/päivä nyt kolmen päivän aikana... Teimme kaksi hiukan erilaisempaa kävelyretkeä, johon mahtui ties nitä!

Ensimmäisen reitin aikana nähtiin nyt ainakin Botanique, jonka sisätilasta löytyi monia altaita joissa uiskenteli pikkukaloja ja monni. Yhtäkkiä joku... munkki, jolla olivalkoinen kaapu, seisahtuu meidän viereen, nyökkää hitaasti ja jatkaa matkaa erittäin hitaasti. Oltiin sillee ok, lähetään nyt.

Sen jälkeen jatkettiin matkaa kunned tultiin Belgacom-nimisen rakennuksen viereen. Itse rakennusta ei ole kuvissa mukana, mutta viereinen kellotorni ja "Time is nothing" -juttu löytyy kuvista mukana.  Kierreltiin kaupunkia, kunnes löydettiin... lampaita. Kyllä, joku Belgialainen oli päättänyt perustaa pienimuotoisen kotieläintarhaan. Näin siis samalla matkan ensimmäisen (läskin) kissun! :3 Muita odotellessa...

Käytiin samalla vilkaisemassa Klein Kasteelkea, muttajatkettiin pian matkaa. Syötiin croissantit ja istuskeltiin puistossa. Käytiin (parin tunnin ajan...) Use it -nimisessä putiikissa, josta käytiin ostaamassa Eurolinesin liput seuraavalle päivälle.

Kävimme seuraavan hostellin check-inissä, jätettiin kamat sinne ja jatkettiin kierrosta. Tällä kertaa vuorossa oli puistotäytteinen reitti, jonka yhdesyä puistosta päädyimme Brysselin omalle riemukaarelle. Sen jälkeen mentiin ostamaan Belgian tunnettuka ranskalaisia. En jaksanut syödä niitä paljoa, mutta hyviä olivat!

Palailtiin sitten hostellille uupuneina ja lagasimme nojatuolella loppupäivän.3 kommenttia: