perjantai 6. heinäkuuta 2012

06072012 - 3pv menossa

Lähdin eilen kolmen maissa UK:n aikaan junalla Belgiaan, Brysseliin. Menin Ranskan läpi n. puolessa tunnissa ja pian olin jo perillä. Tapasin suomalaisen pojan, Tonin, ja nyt ollaan pyöritty yhdessä eilisestä asti.

Ensimmäinen seikkailu kesti kolme tuntia, koska a) näiden ratikkainfojuttu mikä lie, missä on kaikki matkareitit oli niin epäselvä kuin vain voi olla b) hypättiin ratikkaan ja tultiin katumapäälle. Käveltiin sitten seuraavat kolme tuntia keskustan läpi etsien hostellia, jonka yritettiin löytää läpimärällä kartalla, jonka läpi meni lopulta käsi.

Oleskeltiin hostellissa yhteen asti sitten lagaillen, mitä nyt käytiin katsomaan viereisellä aukiolla olevaa keskiaika-festivaalia, joka oli ihan käsittämättömän hieno! Katseltiin sitä n. tunnin viilentyneet sushit ja kokis kainalossa. Söinpäs kanssa sushia ekaa kertaa.

Nyt muuten Belgian vierailun aikana oon oppinut arvostamaan Suomalaista liikennettä. Yksikin risteys oli niin, että kaikki oli tunkenut itsensä siihen risteyksen keskelle.

Mut joo, huomiseen tai ylihuomiseen!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti