maanantai 16. heinäkuuta 2012

972012 - UK pv 3

Ainoa kokonainen päivä Brightonissa oli tosi rauhallinen. Käveltiin rantaa pitkin suuntaen kohti Sea Lifea, jossa jumittiin noin 2h tuijottaen erilaisia kaloja ja kilpikonnia. Sen jälkeen menimme samantien eilen löytämäämme pelihalliin jossa herkästi addiktoituva hirviö pääsi valloilleen, jonka seurauksena vietimme siellä monta tuntia tuijottaen bejrweled blitz peliä. Voitinpahan kaksi mukia sieltä...

Päätettiin kiertää kaupungin kautta takaisin hostellille ja jäätiin syömään ihan kivaan ja halpaan ravintolaan, jossa syötiin mahan täydeltä lasagnea ja pizzaa.

Ravintolan kautta menimme läheiseen ostoskeskukseen JA OMG LÖYDETTIIN DISNEYN KAUPPA. Noh, nyt ainakin löyty tuliaisia siskojen lapsille. Löydettiin myös melkein joka puolella Britanniaa löytyvä HMV-kauppa, jossa oltaisiin varmasti löydetty enemmänkin kaikkea kivaa, jos kauppa ei olisi sulkeutunut viideltä... Ok, silloin oli sunnuntai, mutta täälläpä sulkeutuu tuollaiset viihde- ja vaatekaupat jo viideltä aina. Tonin iloksi löydettiin vielä yksi pelikauppa, joka oli vielä auki.

Siitä sitten mentiin takaisin hostellille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti