keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

13-15072012

Bath Spa

Ensimmäinen ajatukseni Bathista oli kuinka viehättävä paikka se oli. Koska olin ollut nyt pääasiassa vain isommissa paikoissa, oli tämä pikkupaikka erittäin virkistävää maisemanvaihdosta.

Bath Spa on nimensä mukaisesti paikka, joka tunnetaa kylpylöistään. Veikkaisin, että sen roomalaiset kylpylät ovat kaupungissa vierailevien turistien hotspot - tai niin ainakin olettaisin kylpylöiden vieressä olevan rysän takia.

Päivät meni nopeasti kaupunkia kierrellessä ja televisiota katsellessa. Tykkään ihan sikana näiden televisiokanavista! Sen sijaan en tykkää yhtään siitä, kuinka nämä eivät käytä lainkaan tiskiharjaa. Ja haloo, miksi täällä ei ole kuivauskaappeja astioille. Britit... 8D

Ja Briteistä tuli mieleen, että totuin nurinkurinpäin olevasta liikenteestä tosi nopeasti. Ainoa asia mikä tuottaa vieläkin vaikeuksia on silloin, kun mennään liikenneympyrästä. Silloin oon aina valmis hyppään ikkunasta ulos, koska säikähdän aina että suitsutaan pois tieltä...

Asia, johon en ole tottunut vieläkään, on kuinka nämä ihmiset täällä tuijottavat avoimesti. Arvatkaa vaan kuinka monta kertaa oon miettinyt, että pukeudunko nyt oudosti, istunko väärässä paikassa jne. Suomessa kun yritetään välttää katsekontaktia, niin ulkomaille tulo on aika... outoa.

Tykkään kuitenkin siitä kuinka täällä tullaan kysymään helposti tarvitaanko apua ja sitten siitä, että täällä on kunnon kyltit melkein joka kulmassa. (esim. missä on kirjasto, asemat etc.)

Mut anyways, tähän mennessä Bath oli ollut kaikkein kivoin paikka, jossa pystyin nauttimaan koko ajan. Kuvitelkaa siis ihastukseni kun saavuin Liverpooliin... (<3)

1 kommentti:

  1. Hei sullapas on kiva blogi! :) Matkailukateus iskee taas... :D

    http://time-for-dreaming.blogspot.fi/

    VastaaPoista